RADIOACTIVITEIT NIET GEVAARLIJK!!

 

Uit een onlangs verschenen onderzoek is gebleken dat een wekelijks portie radioactiviteit voor een mens helemaal niet zo gevaarlijk is als eerder werd aangenomen. Eerder lijkt het tegendeel waar te zijn.

 

Volgens radiomakers in Vlaardingen is het maken van een wekelijks radioprogramma zeer ontspannend en kan het een heilzame werking hebben voor de luisteraars. Met name mensen die voor hun vertier afhankelijk zijn van radio of televisie programma’s zijn bijzonder gebaat bij een leuk en ontspannen radioprogramma met name tijdens ziekte of een ziekenhuis opname. Gelukkig hebben de radiomakers bij de Vereniging Zieken en Bejaarden Omroep Vlaardingen (VZBOV) dit al langer door. Zij spannen zich dan ook al jaren in om voor de luisteraars in het voormalig Holy-Ziekenhuis (dat nu officieel Vlietland ziekenhuis heet) een aantal gevarieerde programma’s te maken. De wekelijkse agenda van de ziekenomroep bestaat uit diverse programma’s, waarin verschillende muzieksoorten aan bod komen, variλrend van klassiek tot pop. Op dit moment werken ongeveer 30 medewerkers keihard aan het maken van de diverse programma’s. Maar het is niet alleen radio maken waar zij zich bezig houden. VZBOV-RADIO verzorgt namelijk ook de uitzendingen van de Holy Kabelkrant. De Holy Kabelkrant biedt informatie en nuttige tips alsmede nieuws uit stad, regio, binnen- en buitenland. Veel patiλnten stemmen dagelijks af op kanaal 18 waarop de kabelkrant wordt uitgezonden. Tijdens de radio uitzendingen van VZBOV-RADIO kunnen zij ook de uitzendingen beluisteren die voor hen gemaakt worden.

 

VZBOV-RADIO heeft uw hulp nodig!

Wegens een uitbreiding van het programma pakket is VZBOV-RADIO hard op zoek naar mensen die deel uit willen maken van een energiek en enthousiast team van radiomakers. Wij denken hierbij niet alleen aan presentatoren en technici, maar ook aan redactieleden voor de Holy Kabelkrant en onze toekomstige informatieve programma’s. Met name mensen die ook overdag wel eens tijd hebben (WAO’ers, AOW’ers) krijgen de voorkeur. VZBOV-RADIO wil namelijk ook overdag uitzendingen gaan verzorgen. Maar ook anderen die ‘s avonds of in het weekend tijd en zin hebben in een zinvolle en leuke vrijetijdsbesteding worden gevraagd te regeren. Heeft u interesse, neem dan eens contact met ons op.

 

 

Programma’s;

Op dit moment zenden we de volgende programma’s uit:

Maandagavond: “In the mood”. Een programma met een plaatje en een praatje, een lach en een traan en met verzoekjes die diezelfde dag nog zijn ingediend door de luisteraars.

Dinsdagmorgen kunnen de patiλnten luisteren naar een herhaling van “In the mood” en ‘s avonds is er “Klasziek”,  ons eigen klassieke programma.

Woensdagmorgen zenden we het programma “VZBOV-TOEN” uit. Een programma waarin een bepaald jaar onder de loep word genomen. Beleef die momenten van toen opnieuw met de muziek, het nieuws, de weetjes en de watjes van een speciaal jaar.

Donderdagavond is er ons verzoek­platen­programma.. Luisteraars kunnen ‘s morgens hun favoriete plaat aanvragen en ‘s avonds word deze al gedraaid op de radio.

Vrijdagmorgen wordt het verzoekplatenprogramma weer herhaald.

Zaterdagmorgen wordt het programma “VZBOV-TOEN” herhaald.

gezocht:
Radiomakers
 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Ja!!! Ik wil meer weten over de VZBOV en haar programma’s.

Bent u naar aanleiding van deze folder nieuwsgierig geworden en wilt u zich opgeven als programmamaker, sponsor of meer informatie over uw mogelijkheden bij de VZBOV? Vul dan de bond in en stuur deze op naar:

Secretariaat VZBOV radio, Postbus 6022, 3130 DA Vlaardingen.

 

Naam: ……………………………………...………………...…………

Adres: …………………………………………………………….….…

Postcode: ……………………………………………………………...

Plaats: ………………………………………………………………….

Geb. datum …………………………………………………………….

Telefoonnummer ……………………………………………………..

E-mail adres ……………………………………………………………

Mijn interesse gaat uit naar:

q       Het presenteren van programma’s.

q       De techniek uitvoeren van programma’s.

q       Redactioneel werk voor de programma’s.

q       Redactioneel werk voor de Holy Kabelkrant.

q       Verzoeken ophalen in het ziekenhuis.

q       Sponsoring.

q       Anders te weten: …………………………………………


Copyright ©2002 VZBOV-RADIO - Alle rechten voorbehouden.