Op 17 september 2005 is het jubileumfeest van de Vereniging Zieken en Bejaarden Omroep Vlaardingen.
Tijdens dit hele weekend zal er natuurlijk een en ander gaan gebeuren. Het complete programma vind u hieronder:

Vrijdagavond 20:00 uur zal het feestweekend beginnen onder het mom: 40 jaar VZBOV in 40 uur. Peter Faling en Theo van Noord doen de aftrap van deze 40 uur met een speciale uitzending over de toekomstplannen van onze vereniging.

Om 22:00 uur zal er een ingeblikt programma worden uitgezonden tot 12:00 uur zaterdag≠morgen.
Tijdens dit programma zal worden teruggeblikt aan de hand van oude programma fragmenten en vooral veel muziek.
 

Zaterdagmorgen om 12:00 uur zal er live een speciaal verzoekplatenprogramma worden uitgezonden vanuit de hal van het ziekenhuis. Presentatie van dit programma is in handen van twee Ďoud gediendení van onze vereniging, Jaap en Marianne de Geus. Op de afdelingen zullen gesprekjes met patiŽnten en personeel gehouden worden die tijdens dit programma zullen worden uitgezonden.

Om 15:00 zal er vanuit de studio een uitzending komen. Tijdens dit programma kunnen de spullen vanuit de hal naar boven gebracht worden.

Om 17:00 uur is het buffet dat ons aangeboden wordt door de Raad van Bestuur van het ziekenhuis.
Dit buffet is voor leden, partners en genodigden.

Om 19:00 uur is er een receptie. Ontmoet oud-leden en hoor de verhalen uit het verleden.

Om 20:00 uur begint de feestavond.
De aftrap zal worden verricht door onze voorzitter, terwijl ook de burgemeester van Vlaardingen enkele woorden tot ons zal richten. Na het officiŽle gedeelte zal rond 20:30 uur begonnen worden met het echte feest!
Mikey2much, Jan Verbrugge en jawel, onze eigen Peter Faling zullen tijdens deze feestavond optredens verzorgen. Tussen de optredens door zal Bart Nollens van Radio Rijnmond muziek draaien, voor elk wat wils.

 

 


Copyright ©2005 VZBOV-RADIO - Alle rechten voorbehouden.