Programma Overzicht VZBOV-RADIO

in de VZBOV-STUDIO.....voor VAARTLAND.....in Het ZONNEHUIS

 

.....in HET ZONNEHUIS

Meer dan vijftien jaar geleden werden wij gevraagd of het mogelijk was een verzoekplaten programma te realiseren in het Zonnehuis. Van onze kant was geen enkel probleem, dus gingen wij aan de slag. Wij konden over medewerkers beschikken, er werd over en weer gepraat. Wij leverden de apparatuur en zij de locatie. Vervolgens werd een financiŽle bijdrage afgesproken voor het gebruik van de apparatuur. We konden aan de slag!

De data werden doorgesproken, niets stond meer in de weg. De verzoekjes werden tijdens het koffiedrinken opgehaald en wij zorgden voor het programma.

Door alle vrijwilligers werd hard gewerkt om een plezierige zaterdagochtend te hebben.

                                            

                                                   

Samen met Lenie Blaauw maakt Arjen von Henning de platenlijst voor het Zonnehuis.

Van onze kant kunnen wij rekenen op Arjen von Henning, Caroline Bot, Lenie Blaauw en als het even kan komt vader Wout von Henning de gelederen versterken. Hem is het Zonnehuis niet vreemd omdat hij er jaren lang kok is geweest en het radio gebeuren voor hem een leuke afleiding is, zo anders dan het gewone radiowerk vanuit Hilversum. Het Top-tien gebeuren is in het Zonnehuis ook aanwezig, geen maandelijks programma zonder De klok van Arnemuiden van de Havenzangers, Mijn gebed van D.C.Lewis, iets van Vivaldi of Bach. Maar ook Jim Reeves staat hoog op de verlanglijst.

Al met al iedere maand een programma waar we plezier aan beleven. Elke 3e zaterdag van de maand met Lenie, Arjen en Wout en Caroline Bot en Edwin van Pelt als vervangers. Van beide kanten wordt nog steeds met veel genoegen uitgekeken naar de 3e zaterdag van de maand. Een goede keuze, toen gemaakt en wij hopen dat de medewerkers van de VZBOV nog lang voor het Zonnehuis het programma mogen maken.